VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).fredag 6 oktober 2017

En tidig morgon cyklade vi ner till Plaza de la Virgen i Valencia för att träffa två andra par och en guide, Johan, som tog oss med på en vintur. Först åkte vi till Requena, gick en rundtur i gamla stadsdelen och fick även gå ner i en del av grottorna som fanns under den gamla staden. Vi besökte också en köttbutik, en smyckesbutik och drack kaffe innan vi packade in oss i bilen igen och åkte vidare till en vinbodega. På Vera de Estenas fick vi smaka på bobal-druvor direkt ifrån vinstockarna, blev guidade runt och fick provsmaka väldigt goda viner. Sedan åkte vi vidare till Utiel för att äta en sen lunch innan vi blev körda tillbaks till Valencia. Det var en intressant dag och jag kan verkligen rekommendera att åka på en guidad tur, förutom all kunskap om vin fick vi även veta mycket om Spanien och trakten vi befann oss i, och vi fick tips på restauranger och utflyktsmål...Inga kommentarer: