VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 8.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).



torsdag 17 april 2014





















Paris - dag 2

Lördagen var vår stora utflyktsdag. Vi började med att ta metron till Bastille, därifrån gick vi till Promenade Plantée som är en park som är anlagd på en före detta järnvägsviadukt. En väldigt speciell och otroligt vacker park med fin utsikt och mycket grönska. Parken är 4,5 km lång men man behöver inte gå hela utan kan gå på eller av vid ett flertal ställen. Efter ett par timmar blev vi hungriga och tog metron till St-Paul där vi letade upp en mysig restaurang. Med förnyade krafter tog vi oss sedan till Cimetière du Père-Lachaise som är Paris största kyrkogård, så pass stor att vi inte orkade gå i hela. På väg mot metron stannade vi till på en bar och njöt av solen och ett glas rosé...

2 kommentarer:

Lottas Fotografi sa...

Så många härliga Paris-bilder! Nu blev jag verkligen sugen på att åka tillbaka dit :) Glad Påsk!
Kram Lotta

Nässelblom och choklad sa...

Så trevligt det ser ut att sitta med ett glas rosé på en Paris-servering. Jag skulle verkligen vilja besöka Promenade Plantée, det är en sådan bra idé att låta ett sådant område få bli park. Kul att få se alla fina bilder!