VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).lördag 10 februari 2018Senast lästa...

3 kommentarer:

Kersti sa...

Hur var den?

Camilla sa...

Hej Kersti,
Eftergiften är inte en av de bästa från Francoise Sagan. Jag har gjort det till ett litet projekt att försöka få tag i och läsa hennes romaner, Bonjour Tristess var den första som jag läste och den tycker jag mycket om. Ibland tycker jag att hennes slut är ganska abrupta, det känns nästan som att hon bestämt sig för hur många sidor hon ska skriva och plötsligt är hon där och kastar ur sig ett par meningar som får vara slutet på en annars välskriven historia.
Jag blir lite nyfiken på om du läst något av Sagan och i så fall vad du tycker?

Kersti sa...

Hej!
Nej jag har inte läst något av henne men blir alltid nyfiken när jag ser ett författarnamn jag inte känner igen. Blev sugen på att läsa Bonjour Tristess och såg att de har den på mitt bibliotek. Om jag kommer till skott ska jag återkoppla till dig efter jag läst den.
/Kersti