VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 8.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).



måndag 6 juli 2015












Så har alla barnen flyttat hemifrån, rummen ekar tomma och jag har inte riktigt hunnit vänja mig vid att de faktiskt är vuxna nu. Men såklart finns det ljuspunkter, som när man blir hembjuden på fika! I fredags var jag hemma hos Estelle (och Emil och fåglarna), de har skapat ett mysigt första boende med en blandning av fina second hand fynd och nya saker och givetvis finns det djur i lägenheten, tre pratglada undulater. Tack för fikan Estelle, jag kommer snart igen...

2 kommentarer:

Estelle sa...

Tack för besöket! Du är välkommen tillbaka när du vill :*

Matilda sa...

Vilka häftiga bilder, så härligt beskurna, och roliga vinklar och skärpedjup. Det var ett tag sen jag var in på din blogg (flera år sen känns det som), men jag hittade en kommentar på min blogg och ramlade hit. Så kul att se att du fortfarande fotar och bloggar! :)