VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor, odling och jobb. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).



tisdag 22 oktober 2013





Vi skördade en del av spetskålen i söndags, nu puttrar och pyser det för fullt om det som snart är färdig surkål. Receptet hittar ni här...

3 kommentarer:

Hans-Ove sa...

Wow vilken kål. Imponerande. Tyvärr gillar jag inte surkål.

Della sa...

Den är så pampig den där spetskålen.

Nässelblom och choklad sa...

Spetskålen är så vacker. Vad häftigt att ha odlat egen och kul att testa att göra surkål.