VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor, odling och jobb. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).fredag 25 oktober 2013


Linnebjer naturreservat...

3 kommentarer:

ylva sa...

hej camilla! jag vet inte hur många gånger jag tittat igenom dina inlägg i feedern och tänkt att "jag måste komma ihåg att lämna en kommentar, när jag är klar sedan..." och så fortsätter jag med något annat. det är ju så dumt! nu blev jag emellertid bara så glad över att se den översta bilden i dagens inlägg! strövstig! det låter så himla bra. och så mycket trevligare än vändringsled eller slinga eller vad de nu brukar kalla dem. jo, och så förstår jag precis känslorna inför hennes parisresa. verkligen precis. jag försår inte hur jag ska klara av det senare - och jag vet att det kommer en dag när jag måste. men du, det är inte långt till paris. särskilt inte när man bor i skåne. oftast är det inte särskilt dyrt heller. det är klart att du ska och hälsa på. och så kanske ni kan resa runt lite i frankrike också, ni två? du skulle kunna åka tåg ned om våren också. det är jättevackert. oj, vad jag svamlar... jag vet bara att det kommer ordna sig ;).

kram,

Maria Thorbjörnsson sa...

Glädjestig..kan man också kalla den tilsammans med dina bilder..

Nässelblom och choklad sa...

Fina höstbilder. Härlig miljö och så vackra färger. Skulle gärna ströva omkring där och njuta av allt....