VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).tisdag 25 juni 2013
En ganska tidig morgon tog vi tunnelbanan till Trocadero för att titta på Eiffeltornet och som synes på bilderna var vi inte ensamma om det. Paris är översvämmat av turister, enligt wikipedia besöks Paris årligen av 30 miljoner utländska turister, inte illa!


Efter att ha sett Eiffeltornet tog vi tunnelbanan till Clignancourt och besökte Marché aux Puces, en gigantisk loppmarknad eller om man tittar till priserna snarare vintagemarknad. Här finns en massa roliga små butiker som säljer allt mellan himmel och jord. Efter några timmar kände vi oss ganska nöjda och åkte "hemåt" mot "vår" station, Anvers.På hemmaplan var det också loppis, här var det full kommers från 07:00 till 19:30. Den här loppisen påminde mycket om loppisen som finns på Södra Esplanaden i Lund, fast med lite högre priser. Några inköp blev det ändå, bl a en Madeleine-kakform och ett halsband till Estelle.
Fortsättning följer...

2 kommentarer:

Matts sa...

Spännande att få följa med er till Paris genom dina bilder...har själv aldrig varit där.
För vår del så ska vi göra London denna sommar, även det en turistspäckad stad. Mycket skall ses och göras om tiden räcker till...misstänker att man får tillbringa många stunder köandes.

Vh

Anne sa...

Oh you're in Paris! I used to live at Metro Anvers (on the quiet side) so I know that boulevard very well :) Enjoy!