VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).tisdag 11 juni 2013
Det är sommar i Skåne och jag lägger allt åt sidan. Jag cyklar genom kastanjealléer, längs med fält av lupiner, jag ser vajande gräs och hundkex, ser betorna växa till sig på åkrarna och hur rapsens blommor övergår till skidor. Solen värmer, fartvinden svalkar och det är sommar i Skåne...

3 kommentarer:

Mia sa...

Härliga sommarbilder! Hoppas sommaren håller i sig länge till :)
Ha en fin dag!
// Kram

Matts sa...

Visst är det härligt att ta sin cykel, hänga sin kamera över axeln och bara ta sig fram dit näsan pekar. Att komma förbi böljande rapsfält...insekter som surrar och bara fånga ögonblicket.
Du har även fångat en av mina favoritsommarblommor...lupinerna. Har samlat på mig fröer och planterat i vår trädgård och väntar bara på att min hörna ska ta sig (dock under kontrollerade former).

Vh

Marina sa...

Vackert somrigt Skåne!

Kram