VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).måndag 6 maj 2013

Backsippor, fotograferade i Billebjer...

5 kommentarer:

Matts sa...

Backsippan är riktigt vacker, men än så länge har jag inte sprungit på den detta år. Idag är det Alnarpsparken som gäller och jakten efter vitsippor och ekorrar.

Vh

Nässelblom och choklad sa...

Åh så vackra dina backsippor är. Du har fotograferat dem med så mycket känsla och färgerna är ljuvliga. Dina vitsippor är också helt underbara. Förstår att du känner dig smått berusad!

Photos by Storm sa...

Helt Underbara bilder. Jag såg backsippor på den avlånga ön i helgen när vi besökte ottenby. Nu till helgen blir det Furulund för att fira Märtas 2-årsdag. Underbar tjej som bara önskar två saker. Docka och.......glass. Förstår att du längtar till Öland, nu är det så vackert. Snart kommer alla orkidéer på alvaret. Kram Lis

Marina sa...

Jättefina! Jag har sådana i rabatten men det där ljuset får man inte till då.

Kram

Lars Gudmundsson sa...

Natur och då speciellt växter är verkligen din "melodi"

Ha en fortsatt fin vecka!