VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).tisdag 23 april 2013Testade att baka en ny sorts kakor, lite som vaniljhjärtan men med citronkräm istället, resultatet blev sådär. Först fastnade de i formarna (fast att jag smort dem) och sedan råkade jag dutta potatismjöl istället för florsocker ovanpå...

3 kommentarer:

Lottas Fotografi sa...

Oj så det kan gå!

Della sa...

Ja ja, så där kan det gå. Men man måste ju få prova.

Nässelblom och choklad sa...

Inte riktigt samma smak förstås...Förargligt men inte lika illa som när en av mina kära bloggläsare skulle pröva att baka efter ett recept jag lagt ut på min blogg för några år sedan. Hon skulle testa en sorts äppel- och kanelmuffins, men kände sig väldigt besviken när hon inte kände någon kaneldoft från ugnen. Hon hade råkat ta en annan krydda som börjar på k - kebabkrydda. Efter smakchocken gjorde hon dock ett nytt försök som lyckades betydligt bättre.