VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 6S.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).torsdag 3 januari 2013
Ett första test av mitt nya macro, Canon EF 100/2.8 L IS USM Macro, nu väntar jag bara på bättre väder så att jag kan ge mig ut och fotografera lite mer...

5 kommentarer:

Della sa...

Det bådar gott! :)

Lars Gudmundsson sa...

Ett gott val (inte enbart valnötterna).
Har skaffat denna glugg under 2012.

Photos by Storm sa...

Mitt absoluta favoritobjektiv. Du kommer fortsätta utvecklas och älska det. Hoppas du haft en skön jul och nyår. Vi har haft huset fullt av barn med sina respektive och så två underbara småtjejer förstås. De har en underbar skånsk dialekt och vi har lekt, pusslat, spelat, åkt snowracers, pussat och kramats. Nyår har firats i Uppsala och vi har besökt min mamma i Östergötland.
Kram Lis (som är så dålig på att blogga nu för tiden)

Photos by Storm sa...

Förresten, tack för fina körsbärsbilden som representerar vår familj så bra. Två föräldrar och tre söner. Nu är den inramad och sitter på vår vägg.

Lottas Fotografi sa...

Ser fram emot bättre väder och finfina bilder här hos dig! ;)
Kram Lotta