VÄLKOMMEN!
Jag heter CAMILLA ALVÉN och det här är en fortsättning på min första blogg, Camillas foto.

Numera använder jag bloggen som en form av dagbok, här ryms vardag, resor och odling. Jag fotograferar med en Canon 5D Mark II och ibland med en iPhone 8.

Alla bilder är fotograferade av mig och skyddade enligt upphovsrättslagen. Är du intresserad av att använda eller köpa en bild är du välkommen att höra av dig (camilla.alven@gmail.com).



torsdag 5 juni 2014



Önskar er en skön helg...

2 kommentarer:

ylva sa...

åh, camilla, detsamma :). vet du, varje gång jag tar mig tid att faktiskt komma in här (och inte bara läsa och titta i feeden) så blir jag lite arg på mig själv när jag ser att det är så få kommentarer. det borde ju vara fullt! så mycket fint. och nu minns jag inte ens om jag skrev det eller bara satt och tänkte det en lång stund, men jag blev så himla glad över att se att ni kom iväg till paris för att hälsa på! jag känner så med dig. kommer hon hem till sommaren? f.ö är ju ditt sommarskåne så vackert.

och du är snäll du ;). jag har så svårt att hitta ron till att sitta ned och blogga nu. och så känner jag att det är så mycket runt omkring bloggandet som gör mig lite illa till mods, men jag har inte givit upp helt och hållet :).

kram och fn helg!

Maria Thorbjörnsson sa...

Mot nya mål..ha de'